nieuws

Open Dag bij TC Tubantia

Open dag TC Tubantia
Open dag TC Tubantia
Doe een screentest voor TV Oost!
RTV Oost werkt sinds de beklimming van de Alpe d'Huez door honderden Overijsselse wielrenners in 2008 op vele fronten nauw samen met De Twentsche Courant Tubantia. Op zaterdag 16 april aanstaande doet RTV Oost zelfs mee aan de Open Dag van het regionale dagblad. We staan er met een heuse screentest en zijn op zoek naar talent…
De beste tien deelnemers aan de screentest zullen te zien zijn op www.rtvoost.nl en ontvangen een verrassingspakket. De allerbeste kandidaat ontvangt een uitnodiging om in juli of augustus een dag lang mee te presenteren tijdens de RTV Oost 'Zet 'm op 11-Tour'!
Wilt u wel eens weten hoe het eraan toe gaat bij een regionaal dagblad? Dan bent u op zaterdag 16 april van 10.00 tot 15.00 uur van harte welkom tijdens de Open Dag van De Twentsche Courant Tubantia. Via een vaste looproute worden de bezoekers door het gebouw geleid. Er kan kennis worden gemaakt met de verslaggevers van de diverse redacties, er wordt getoond hoe advertenties worden opgemaakt, u kunt een draaiende drukpers bekijken, een 'Toos en Henk tekening' laten maken door Paul Kusters, raden hoeveel kranten er in een fietstas passen of vragen stellen aan lezersredacteur Dolf Ruesink. Ook kunt u kijken naar programma's die TV Oost maakt in samenwerking TC Tubantia en luisteren naar de gesproken columns van Theo Hakkert en Frederike Krommendijk. Verder zal het Solar Team Twente haar auto showen.
Kijk voor meer informatie op www.tctubantia.nl/opendag.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.