nieuws

Dinsdag 12 juli - Scheerwolde

RTV Oost locatie: Parkeerplaats bij de ophaalbrug aan het Steenwijkerdiep Noord. Bij garage Huisman. kaart en routebeschrijving   Radio Oost: 07.50 - 17.00 uur: gehele dag live flitsen en reportages   TV Oost: 12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur: live lokaal journaal met reportages 12.00 - 16.00 uur: webcambeelden 17.20 - 17.55 uur: "Zet 'm op 11", live programma met terugblik op de dag Â
Onze verslaggevers interviewen inwoners en maken reportages voor Radio en TV Oost. Bovendien kunt u fantastische prijzen winnen in het dagelijkse Zet 'm op 11-spel. Heeft u TV Oost op 11 gezet en wilt u meedoen aan het spel? Stuur dan een e-mail naar: op11@rtvoost.nl met uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer.
Heeft u iets bijzonders te melden, lokaal nieuws, ergernissen, bespeelt u een muziekinstrument of wilt u zomaar iets met de rest van Overijssel delen? U bent tussen 12.00 en 18.00 uur van harte welkom op de RTV Oost locatie. Heeft u nu al interessant nieuws voor ons? Stuur een e-mail naar: 11@rtvoost.nl.
De live uitzending met de terugblik op de dag kunt u hier terugkijken.

SCHEERWOLDE

Scheerwolde is een dorp met ca. 500 inwoners, prachtig gelegen in het centrum van de gemeente “Steenwijkerland” in de “Kop van Overijssel” tussen de natuurgebieden de “Weerribben” en de “Wieden”.
De Phoenix met de moerasbloem is de vertegenwoordiger in beeld voor het huidige Scheerwolde. Scheerwolde herrees uit het moeras in 1953.
In 2010 is een start gemaakt met het opwaarderen van het dorp. Op de Brink komt een multifunktioneel centrum waarin ook de scholen opgenomen zullen worden. Tussen het dorp en het Steenwijkerdiep komt een nieuwe wijk - Scheerehaven - met aan het water gelegen woningen en een nieuwe haven voor wsv Scheerwolde, de plaatselijke watersportvereniging.

Foto's van de dag:


Zelf een leuke foto gemaakt van de dag? Stuur die dan naar: foto@rtvoost.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.