Rigtersbleek en Alcides in evenwicht

Eddy Boerhof
Rigtersbleek heeft zondag twee belangrijke punten laten liggen in de strijd tegen degradatie. De ploeg van trainer Eddy Boerhof kreeg genoeg kansen tegen Alcides, maar moest na afloop genoegen nemen met 1-1.
Na vier minuten kwamen de bezoekers al op 0-1 door een doelpunt van Bjorn Zwikker. Weer vier minuten later trok Jurrie Stevens de stand weer gelijk, 1-1. Rigtersbleek kreeg in het restant nog genoeg mogelijkheden om de overwinning binnen te slepen, maar gescoord werd er niet meer in Enschede. En dus moet Rigtersbleek nog altijd vrezen voor de nacompetitie. De ploeg moet nog een plek stijgen in de hoofdklasse C. Rigtersbleek, dat elfde staat, heeft nu een punt achterstand op Hoogeveen.