nieuws

Prijzenpakket 'Zoek het ei!' 2011

Gran Canaria
Gran Canaria
null

Het prijzenpakket...

In de eieren zit een uitleg met een code verstopt. Heb je een ei gevonden? Bel dan direct naar RTV Oost en geef live in de uitzending de code door. Je hoort dan direct wat je gewonnen hebt...

Het Gouden Ei!

Heb je het Gouden Ei gevonden? Dan win jij een 8-daagse geheel verzorgde vakantie in Hotel Villa Del Conde op Gran Canaria! Een groots opgezet luxe hotel op slechts 300 m van het strand met 5 zwembaden met elk een eigen thema, 3 jacuzzi’s en een zeer uitgebreid Thalassocenter. Kom helemaal tot rust en laat je heerlijk verwennen op deze luxe locatie!

Vind je één van de tien andere eieren? Ook dan maak je kans op mooie prijzen:

Een adoptiekip!

Dankzij de actie 'Adopteer een Kip' zijn veel mensen in aanraking gekomen met biologische landbouw en voeding en is het aantal biologische kippen verdrievoudigd. Biologische eieren zijn lekkerder, gezonder en beter voor de kip. De kip leidt een prima leven. Met alle ruimte, in alle vrijheid. Miljoenen kippen kunnen daar alleen maar van dromen. Wist je bijvoorbeeld dat heel veel scharrelkippen nooit buiten komen? Hoe meer biologische kippen er zijn, hoe beter. Voor de kip, voor de biologische sector en voor jou. Met een adoptiekip draag je bij aan de biologische pluimveehouderij en kun je zelf genieten van heerlijke eitjes!

Een (E)iPod Touch

Met een (E)iPod Touch beleef je op en top plezier! Aan de nieuwe (E)iPod touch zijn nu nog meer geavanceerde features toegevoegd. Gewoon voor de lol. Deel leuke momenten met vrienden via FaceTime. Schiet videobeelden in HD. Of speel games op het hoogste resolutie (E)iPod-scherm ooit. De
(E)iPod touch heeft zo veel technologie, dat je haast vergeet dat het een (E)iPod is.

Een jaar lang gratis eieren!

Nederlanders eten ruim drie eieren per week, al dan niet verwerkt in producten als cake en mayonaise. Met een jaar lang gratis eieren kun je dus weer even vooruit!

2 Dauwpopkaarten

Donderdag 2 juni vindt de 17e editie van Dauwpop plaats en jij kan erbij zijn. Met artiesten als A Silent Express, de Jeugd van Tegenwoordig, Jacqueline Goveart en Racoon wordt het geheid een spektakel!

Weekendje weg

Altijd al eens willen overnachten in een graansilo? Heerlijk shoppen in het mooie Genk? Of wat te denken van een relaxweekend in het prachtige zuiden van Nederland? Met de hotelbon kun je zelf je favoriete weekend bepalen!

Voorjaars-verwenarrangement voor 2 personen bij Saré Thermen & Beauty in Oldenzaal

Ontvangst met koffie of thee, een 25 minuten durende Ghassoulbehandeling, onbeperkt gebruik maken van diverse sauna's en zwembaden en een heerlijke lunch! Na een dag bij Saré ben je weer helemaal opgeladen. Klik hier voor meer informatie over het arrangement!

Camera

Met deze camera leg je alles in je omgeving nauwkeurig vast. De camera is uitgerust met een Carl Zeiss lens en ligt uitstekend in de hand. Je bent verzekerd van kleurrijke foto's en bijzonder gedetailleerde 720p video-opnames.

Aspergelunch voor 2 personen bij Librije's Zusje

Het aspergeseizoen is bijna weer aangebroken en bij Librije’s Zusje zijn ze dol op dit witte goud. Maak kennis met de diverse aspergebereidingen die zowel smakelijk als gedurfd zijn onder het genot van heerlijke witte Lady Librije-wijn! Klik hier voor meer informatie over de aspergelunch!

Ballonvaart bij Rien Jurg

De luchtballon vult zich met lucht, komt rechtop en dan is het moment daar: de mand komt los van de aarde, met jou erin! Laat je nu meevoeren op de stroming van de lucht en geniet van het uitzicht, de rust en het buiten zijn... Rien Jurg Promotions, opgericht in 1983 is gespecialiseerd in de professionele organisatie en uitvoering van ballonvaarten. Een uur lang varen, een champagnedoop aan het eind van de tocht en een heus herinneringscertificaat! Waan jij je al in de wolken?
Klik hier voor meer informatie over een ballonvaart.

Ontbijtservice

Wakker worden, snel je comfortabele badjas aanschieten en genieten van een lekker ontbijt? Met dit zeer uitgebreide luxe ontbijt voorzien van vele verse, met zorg bereide producten en heerlijke extra’s zoals muffins en bonbons wordt je pas echt lekker wakker! Het ontbijt wordt geleverd in luxe cateringdoos met disposable servies en servet en een ontbijtset van RTV Oost! Oftewel helemaal compleet om op bed of gezellig aan tafel heerlijk te ontbijten.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.