Gelijkspel Go Ahead Eagles bij FC Dordrecht

Go Ahead Eagles heeft vrijdagavond een punt overgehouden aan het duel op bezoek bij FC Dordrecht. In het GN Bouw Stadion werd het 1-1.
Al naar 25 minuten kwam de ploeg van trainer Andries Ulderink op voorsprong. Michal Janota was de doelpuntenmaker voor de Deventer ploeg. Lang bleef die stand op het scorebord staan en leek GA Eagles goede zaken te doen in de strijd om een plek in de play-offs. De ploeg gaf bijna geen kansen weg, maar tien minuten voor het einde ging het toch mis toen Dave Bus de bal achter zijn eigen doelman tikte en daarmee voor de gelijkmaker zorgde. Go Ahead zakt nu twee plekken in de stand van de Jupiler League en is nu zevende met 46 punten uit 32 duels.

FC Dordrecht - Go Ahead Eagles 1-1

0-1 Janota (25)
1-1 Bus (81/ed)
Arbiter: Higler
Geel: Pedro, Amevor
FC Dordrecht: Doedee, Longuet, Amevor, Versluis, Van Hese (Quekel/74), Van Hintum, Van der Sloot (Jongebloet/46), Hulst, Kalisse, Lopes, Curiel.
GA Eagles: Padt, Droste, Bus, Heerkens, Vosselman, Schuurman (Kobussen/65), Janota, Hollart, Gerritsem, Pedro, Klok.