nieuws

Bevrijdingsfestival Overijssel bij RTV Oost

Bevrijdingsfestival 2010
Bevrijdingsfestival 2010
Hengelo, dinsdag 26 april 2011
Op donderdag 5 mei vindt in Park de Wezenlanden in Zwolle de eenentwintigste editie plaats van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Onder het thema 'Vrijheid ligt niet op straat' is er van alles te beleven op muzikaal en cultureel gebied. Op het altijd zeer druk bezochte festival kan ook dit jaar worden genoten van landelijk bekende bands, aanstormende talenten, theatervoorstellingen, debat, projecten in het kader van Bevrijdingsdag en een uitgebreid kinderprogramma.

Topartiesten komen naar Zwolle

Het festival zal om 11.00 uur worden geopend met een optreden van musicalster Danny de Munk, begeleid door de Koninklijke Militaire Kapel Johan Willem Friso. Vervolgens zijn er op het hoofdpodium optredens van Jacqueline Govaert, Handsome Poets, Destine, Racoon, Dazzled Kid, Katzenjammer, llse DeLange en Chiwoniso. Ook op de vele andere podia kan het publiek gedurende de dag genieten van nationale en internationale artiesten. De Amsterdamse band Moke zal als ‘ambassadeur van de vrijheid’ samen met het Metropole Orkest vanaf 23.00 uur het Bevrijdingsfestival Overijssel afsluiten.

Live uitzendingen TV Oost

TV Oost blikt om 17.20 uur in een live uitzending vanaf het Bevrijdingsfestival Overijssel terug op de dag en kijkt vooruit naar wat nog gaat komen. Deze uitzending wordt herhaald om 18.20 en 19.20 uur. Om 20.20 uur wordt nogmaals live overgeschakeld naar Zwolle. Radio Oost doet de hele dag in live flitsen verslag van het Bevrijdingsfestival Overijssel.
Meer informatie over deze uitzendingen is te vinden op www.rtvoost.nl. Alle informatie over het festival is te vinden op www.bevrijdingsfestivaloverijssel.nl.
(niet voor publicatie) Voor meer informatie:
Voor meer informatie: Bas Treffers – Hoofd Informatieve Programma's RTV Oost
Telefoon: 074 - 2 456 421 / E-mail: b.treffers@rtvoost.nl
Bijlagen: luchtfoto Bevrijdingsfestival Overijssel 2010

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.