nieuws

'Zomerse Ontmoetingen' bij TV Oost

Zomer
Zomer
Vanaf 10 mei kunt u bij TV Oost elke dinsdag kijken naar ‘Zomerse Ontmoetingen’, een programma waarin bijzondere inwoners uit Overijssel centraal staan.
Het programma is samengesteld uit reportages uit de RTV Oost ‘Zet ‘m op 11 Tour’ van 2010. Te zien zijn gesprekken met mensen met opmerkelijke hobby’s, beroepen of sporten. Ook is er aandacht voor allerlei mooie plekjes in onze provincie.
In de eerste aflevering van ‘Zomerse Ontmoetingen’ is een bijzonder tafereel te zien: waterbuffels in het Twentse landschap. In Denekamp loopt de eerste waterbuffelkudde van Overijssel. Verder wordt een kijkje genomen in het plaatsje Tuk, thuisbasis van het vermaarde ‘Mannenkoor Karrespoor’. Enkele leden van het eerste uur vertellen hoe het allemaal ooit begon. In Kloosterhaar nemen we een kijkje in het prachtige natuurgebied de Engbertsdijkvenen.
‘Zomerse Ontmoetingen’ is vanaf 10 mei elke dinsdag bij TV Oost te zien om 16.20 uur, met herhalingen om 21.30, 22.30 en 23.30 uur. Verder zijn er herhalingen op zaterdag (16.40 t/m 20.40 uur) en op woensdag (16.40 uur). Meer informatie over de verschillende afleveringen is de komende maanden te vinden op www.rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.