nieuws

Kampioenswedstrijd FC Twente bij RTV Oost

Twente Kampioen
Twente Kampioen © TC Tubantia
Hengelo, dinsdag 10 mei 2011
Zondagmiddag 15 mei wordt in de Amsterdam ArenA het kampioenschap in de eredivisie beslist. In de laatste competitieronde heeft FC Twente aan een gelijkspel tegen Ajax voldoende om voor de tweede achtereenvolgende keer kampioen van Nederland te worden. TV Oost verzorgt vanaf 13.00 uur een speciale uitzending in de aanloop naar deze spannende wedstrijd, waarvoor om 14.30 uur wordt afgetrapt.
Studiopresentator Bert van Losser blikt vooruit op de wedstrijd met voetballer Arne Slot van FC Zwolle en Jan van Staa, ex-trainer van FC Twente en nu internationaal scout. Er zijn rechtstreekse satellietverbindingen met de Amsterdam ArenA, de Grolsch Veste en de Oude Markt in Enschede, waar duizenden FC Twente-supporters zich zullen verzamelen. Tijdens de wedstrijd zal het live verslag van Radio Oost te horen zijn. Na afloop van het duel zal TV Oost opnieuw live verslag doen van de gebeurtenissen.
Tijdens de uitzending is er de mogelijkheid om Twitter- en sms-berichten over FC Twente in beeld te plaatsen. Voor sms geldt de volgende code: FCT
Maandag 16 mei zal FC Twente mogelijk gehuldigd worden voor het winnen van de KNVB Beker en eventueel het landskampioenschap. Mocht het inderdaad tot een huldiging komen, dan zal deze live worden uitgezonden door RTV Oost.
(niet voor publicatie) Voor meer informatie:
Frans Leushuis – Chef RTV Oost Sport
Telefoon: 074 - 2 456 476 / E-mail: f.leushuis@rtvoost.nl

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.