nieuws

Vrijkaarten voor ‘The Queen Experience’

Queen Experience
Queen Experience
Op vrijdag 18 november wordt in het Gelredome in Arnhem een eerbetoon gebracht aan Freddie Mercury, de overleden zanger van de beroemde rockband Queen en JIJ kunt daarbij zijn!
Onder de noemer ‘The Queen Experience’ kunnen exact twintig jaar na het overlijden van Freddie Mercury 35.000 mensen nog eenmaal genieten van hits als 'Don't Stop Me Now', 'We Are The Champions' en natuurlijk 'Bohemian Rhapsody'.
In het radio programma ‘Goeiemiddag Overijssel’ worden van maandag 23 t/m vrijdag 27 mei vrijkaarten weggegeven voor ‘The Queen Experience’. Presentator Maarten Mulder draait tussen 14.00 en 16.00 uur een nummer van Queen, waarna een vraag gesteld wordt. Weet je het antwoord op de vraag? Bel dan snel naar 074 - 2456 665. Elke dag zijn er twee vrijkaarten te winnen.
Leadzanger van ‘The Queen Experience’ is Joseph Clark, die qua zang een verbluffende gelijkenis vertoont met Freddie Mercury. Samen met zijn band weet hij de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer. De eenmalige show in het Gelredome staat verder bol van lasershows, videowalls, vuurwerk en andere special effects.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.