nieuws

Tortelloni alla panna

Tortelloni alla panna
Tortelloni alla panna
Ingrediënten voor 2 personen:   250g tortelloni verdi zout 1 bekertje slagroom (125ml) 1 teentje knoflook 100g geraspte oude goudse kaas 10g verse knolookbieslook
Voorbereiding
In ruime pan water aan de kook brengen. zout en tortelloni toevoegen en al dente (beetgaar) koken. Intussen slagroom zachtjes verhitten. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Kaas al roerend in room laten smelten.
Bereidingswijze
3/4 deel van bieslook fijnknippen, rest in stukken van 3 cm knippen. Tortelloni afgieten en laten uitlekken. Tortelloni, room-kaassaus en fijngeknipte bieslook mengen. Tortelloni over twee borden verdelen en rest van bieslook erover strooien.
Serveren met groene sla.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.