nieuws

Intocht Vierdaagse live bij TV Oost

Verslaggever Jaap Even loopt de hele tocht mee
Hengelo, vrijdag 15 juli 2010
Wandelaars uit de hele wereld lopen komende week mee tijdens de 95e editie van de Vierdaagse van Nijmegen. TV Oost doet op vrijdagmiddag 22 juli live verslag van de intocht in Nijmegen, in samenwerking met Omroep Gelderland. Presentator Harm Edens gaat in gesprek met wandelaars die op de ‘Via Gladiola’ de laatste kilometers afleggen naar de finish. De beelden van de feestelijke intocht zijn te zien van 14.00 tot 17.00 uur, om 16.00 uur kort onderbroken door het TV Oost Nieuws in 1 minuut.
RTV Oost verslaggever Jaap Even loopt de tocht voor het derde achtereenvolgende jaar in zijn geheel mee. Zijn belevenissen zijn te volgen op een speciale pagina op de website van RTV Oost waar hij een speciaal dagboek bijhoudt. Tips, adviezen en andere zaken kunnen worden gemaild naar jaaplooptdevierdaagse@rtvoost.nl. Tijdens het wandelen zal Jaap via Radio Oost geregeld verslag doen van zijn belevenissen.
Niet voor publicatie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bas Treffers – Hoofd informatieve programma’s RTV Oost - Tel. 074 – 2 456 421 / E-mail b.treffers@rtvoost.nl
Bijlagen:
foto presentator Harm Edens – rechtenvrij te gebruiken o.v.v. ‘foto: M. van Engelenburg’
foto verslaggever Jaap Even – rechtenvrij te gebruiken

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.