nieuws

Gratis vrijkaarten voor Beeld en Geluid

60 jaar Beeld en Geluid
60 jaar Beeld en Geluid
De Nederlandse televisie bestaat dit jaar 60 jaar. Om dit te vieren brengt Beeld en Geluid in samenwerking met de Publieke Omroep een jaar lang: Heb je dát gezien?! Heb je dat gezien? staat voor 60 jaar spraakmakende televisie. Televisie waarover werd nagepraat. Beeld en Geluid heeft diverse evenementen geprogrammeerd en RTV Oost mag hiervoor gratis vrijkaarten weggeven!
Zo is er de Retroquizshow waarin je zelf kandidaat bent in een spelshow, kun je de Experience in waar je de wereld van radio en televisie ontdekt met behulp van een bekende Nederlander als persoonlijke gids, of bezoek je het Zomerprogramma waar je mee kan doen aan de Honeymoonquiz, de 100.000 guldenshow en andere spelshows van vroeger.

Mail nu en maak kans!

Heb jij altijd al eens willen weten hoe de televisie er 60 jaar geleden uitzag, mee willen spelen in één van de grote spelshows van toen, of quizmaster willen zijn? Mail dan naar pr@rtvoost.nl en maak kans op 2 vrijkaarten!
De eerste 13 mensen die zich melden krijgen 2 kaarten thuisgestuurd.

De Experience en de spannende RetroQuizShow.

Na ontvangst met een High Tea neemt een publieksbegeleider je mee naar de RetroQuizShow die exclusief voor jou draait! De RetroQuizShow is een interactieve spelshow. In de RetroQuizShow waan je je in een echte televisiestudio en herleven de grote zaterdagavond spelshows. Ga mee terug naar de tijd waarin bekende presentatoren als Mies Bouwman, Willem Ruis, Ron Brandsteder, Ted de Braak en Fred Oster furore maakten voor een miljoenenpubliek. Een publieksbegeleider deelt jullie in teams in en zorgt ervoor dat de teams plaatsnemen achter de kanditatendesks. De digitale presentator Erik van der Hoff neemt jullie vervolgens mee langs 60 jaar winnen en verliezen. Het team dat de vragen het best beantwoordt wint vervolgens de Gouden Beker.
Naast het spelen van de exclusieve RetroQuizshow kun je de experience in. Dit een unieke topattractie die is ontstaan vanuit het rijke audiovisuele archief van de Nederlandse omroepen en particuliere collecties. In dit archief is inmiddels al meer dan 700.000 uur aan bewegend beeld- en geluidsmateriaal opgeslagen en het groeit nog elke dag. In de Beeld en Geluid experience wordt het archief toegankelijk gemaakt voor bezoekers. In 12 paviljoens ontdek je de wereld van radio en televisie. Daarbij word je op weg geholpen door ‘virtuele gidsen’. Je kunt hiervoor kiezen uit maar liefst 15 Bekende Nederlanders. Presenteer zelf het nieuws, word quizmaster, dj of vj en maak uw opkomst door de showdeur. De resultaten en opnames van alles wat u doet worden voor je opgeslagen en die staan bij thuiskomst voor je klaar op het web. Van Kooten en De Bie, de traan van Máxima, het afscheid van Swiebertje, Jim en Jamai in de eerste Idols finale of Robben op het WK van 2010. Herleef al die indrukwekkende, mooie en ontroerende televisiemomenten bij Beeld en Geluid.
Klik hier voor meer informatie over de diverse mogelijkheden bij Beeld en Geluid!

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.