nieuws

Status Quo VIP-arrangement

Status Quo
Status Quo
Elke dag spelen we de 'Snipperhit Quiz'. Het juiste antwoord belonen we met een Jaren Zeventig Memory Pakket met ondermeer een 70's DVD, CD-box en limited edition t-shirt. Daarnaast maak je kans op een plek in de finale waarin je strijdt om de hoofdprijs: een fantastisch 4-daags arrangement voor 2 personen in Antwerpen, met als hoogtepunt VIP-kaarten voor het concert van Status Quo!
Status Quo arrangement in Antwerpen!
Jullie gaan maar liefst 4 dagen naar Antwerpen. Het enorm uitgebreide musea-, horeca- en winkelaanbod én de Vlaamse gastvrijheid maken Antwerpen tot een aangename stad waar je je niet snel zult vervelen.
Op vrijdag 14 oktober reis je per trein naar Antwerpen. Jullie overnachten op basis van logies en ontbijt in het 4-sterrenhotel De Keyser. Op vrijdagavond gaan jullie genieten van een 3-gangendiner inclusief wijn in het gezellige restaurant The Square. De metershoge ramen van het restaurant bieden uitzicht over het Koningin Astridplein en één van de mooiste stationsgebouwen ter wereld, het Centraal Station. Tijdens het diner is er live piano en zang.
De zaterdag en zondag kunnen naar eigen inzicht besteed worden. Geniet van het betoverende Antwerpen en vergaap je aan de prachtige architectuur. Bezoek ook eens het pas geopende MAS museum en ontdek Antwerpen vanaf het panoramaterras op de 10e etage. Je ziet vast het Sportpaleis van Antwerpen waar jullie op zondagavond een fantastisch concert van Status Quo gaan bijwonen.

Concert Status Quo

Als VIP's bezoek je dit concert en worden jullie onthaald door een hostess. Je krijgt de beste zitplaatsen, toegang tot de VIP ruimte 2 uur voor aanvang, en gaan genieten van een buffet voor de show en van een dessert na de show. Voor, tijdens en na de show zijn er onbeperkt drankjes beschikbaar. Uiteraard wordt je netjes per taxi naar het concert gebracht en na afloop weer terug gebracht naar het hotel.
Op maandag reis je na het ontbijt weer per trein terug naar huis.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.