nieuws

Janko en De Jong in de basis tegen Heerenveen

Luuk de Jong en Marc Janko
Luuk de Jong en Marc Janko
Marc Janko en Luuk de Jong starten zaterdagavond samen in de basisopstelling van FC Twente in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen.Â
Afgelopen woensdag werd Janko nog op de bank gehouden in de wedstrijd tegen Benfica maar trainer Co Adriaanse wil het duo in Heerenveen weer samen in de aanvalslinie zien. De geblesseerden Nacer Chadli en Dario Vujicevic zijn er nog steeds niet bij. Laatstgenoemde zal volgende week wel weer de veldtrainingen hervatten. Rasmus Bengtsson is ziek en een twijfelgeval voor het duel in het Abe Lenstra-stadion. Denny Landzaat zit wel in de wedstrijdselectie. De middenvelder viel woensdag uit met twee fikse blaren maar zal voor zaterdagavond voldoende hersteld zijn.
FC Twente beslist na het weekeinde of de Nigeriaan Gbenga Arokoyo wordt gecontracteerd. De jonge Nigeriaanse verdediger is momenteel op proef in Enschede. De 18-jarige Arokoyo heeft de afgelopen weken met de eerste selectie en de beloften meegetraind en wordt gezien als een eventuele versterking voor de toekomst.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.