nieuws

Expeditie Oost: Carole Kasteel uit Weerselo jaagt haar dromen na en vindt geluk in eigen hondencentrum

Expeditie Oost bij het hondencentrum
Expeditie Oost bij het hondencentrum © RTV Oost
Een kleine anderhalf jaar wandelde de eerste viervoeter Hondencentrum Carole in Weerselo binnen. Sindsdien volgden er dagelijks meerdere honden. Carole Kasteel heeft haar dromen waargemaakt. Een eigen succesvol hondencentrum waar het welzijn van het dier vooropstaat.
Af en toe, tijdens het interview, kijkt Carole vertwijfeld naar Bert, haar partner. En die knikt alleen maar beamend en bemoedigend. Vol trots deelt hij de liefde van zijn vrouw en inmiddels is hij volledig meegegaan in haar passie en werkt hij dus ook fulltime in het hondencentrum.
Safy, één van de honden van de dagopvang
Safy, één van de honden van de dagopvang

Mijn passie

"Mijn hele leven ben ik al dol op honden en eigenlijk weet ik ook al héél lang dat ik wil werken met honden. Dat het gelukt is, komt mede door het vertrouwen dat Bert mij heeft gegeven. Ik ben zo blij dat één en ander gelukt is en dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken", aldus een stralende Carole.

Leven zoals het bedoeld is

"De honden die hier komen leven in roedels, zoals het in de natuur ook gaat. Elke hond die hier mag zijn, heeft het naar zijn of haar zin. Pas dan ben ik tevreden en gelukkig en sta ik iedere ochtend weer vol enthousiasme naast mijn bed om aan een nieuwe 'werkdag' te beginnen.
Carole & Bert Kasteel
Carole & Bert Kasteel

Liefde

Carole en Bert Kasteel laten ons, Team Expeditie Oost, trots het domein van de honden zien. We voelen de liefde tussen mens en dier, dier en dier, maar zeker ook tussen mens en mens. Zelf dit gevoel ervaren? Kijk dan bijgevoegde video!
Video: Team Expeditie Oost op bezoek bij Hondencentrum Carole in Weerselo

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.