Heracles thuis onderuit tegen Ajax

Heracles Almelo heeft zaterdagavond verloren van Ajax. Op eigen veld kwamen de Heraclieden niet verder dan een 2-3.
De ploeg van trainer Peter Bosz speelde in de eerste helft goed. Dat resulteerde na iets meer dan dertig minuten in een voorsprong. Willy Overtoom schoot een ingestudeerde corner achter doelman Kenneth Vermeer. Dit was niet de ruststand, want vlak voor rust tikte Siem de Jong de gelijkmaker in.
In de tweede helft gebeurde er van alles. Ajax liep uit naar 1-3 door doelpunten van nogmaals De Jong en Miralem Sulejmani. Glynor Plet deed in blessuretijd nog wat terug, maar verder dan dat kwam de thuisploeg niet. In de slotfase kreeg Lorenzo Ebicilio nog een rode kaart.