nieuws

Burgemeester Losser wil bereikbaar zijn

Burgemeester Sijbom van Losser
Burgemeester Sijbom van Losser
De nieuwe burgemeester van Losser zet zijn mobiele telefoonnummer op de site van de gemeente. Hij wil voor iedereen bereikbaar zijn. Dat zei burgemeester Sijbom vrijdagmiddag bij zijn installatie.
Sijbom zei verder dat hij veel belang hecht aan regionale samenwerking. Maar hij gaat er wel van uit dat Losser zelfstandig blijft en dat er na hem nog vele Losserse burgemeesters komen. Hij riep de minister van Binnenlandse Zaken op om meer oog te hebben voor het platteland, bijvoorbeeld bij de verdeling van het gemeentefonds. Sijbom zei zich geërgerd te hebben aan de discussie over het tonen van beelden van diefstal op internet. Hij vindt dat slachtoffers van inbraak of diefstal bloemen verdienen als ze beelden van de daders publiceren.
Sijbom is de opvolger van de gepensioneerde burgemeester Westendorp. Bij de installatie van de nieuwe burgemeester was commissaris van de koningin Bijleveld aanwezig. Ook staatssecretaris Bleker en CDA-coryfee Jack de vries gaven als vrienden van Sijbom acte de presence. Na de installatie was er voor inwoners van de gemeente Losser gelegenheid kennis te maken met de nieuwe burgemeester en zijn gezin.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.