Uitslagen zondagvoetbal: Duel Rohda Raalte gestaakt, eerste zege Stevo en VENO wint weer met 6-1

Er werd weer volop gevoetbald op deze zondag. Hieronder een overzicht van de meest opvallende uitslagen uit het Overijsselse amateurvoetbal.

In de 1e klasse E Oost werd het duel van Rohda Raalte bij RKHVV in de rust gestaakt door een blessure bij de arbiter in de rust. Stevo boekte tegen BVC'12 de eerste zege en Dalfsen ging onderuit tegen SC Bemmel.

In de 2e klasse J zijn er na de tweede speelronde drie ploegen met de volle zes punten. BWO won met 7-3 van Eilermark, Bon Boys was met 5-0 te sterk voor Barbaros en Schalkhaar pakte met 1-0 de zege bij NEO.

VENO won in 2e klasse K Noord voor de tweede keer met 6-1 en is daarmee de koploper. EMMS verloor bij Zuidwolde en Dedemsvaart ging onderuit bij GAVC.

In de 3e klasse A wonnen drie ploegen met 5-1. Koploper De Tukkers bij TVO, MVV'29 thuis tegen Losser en Luctor bij LSV. RSC en UDI wonnen ook en zijn samen met De Tukkers en MVV'29 nog zonder puntenverlies.

La Premiere, Fleringen en De Lutte boekten de tweede zege in de 4e klasse A Oost. De drie wonnen respectievelijk van Oldenzaal, Vasse en Sportclub Overdinkel.

Delden en Diepenheim zijn de Overijsselse clubs in de 4e klasse B Oost die nog zonder puntenverlies zijn en in de 4e klasse G zijn dat Holten, Enter, SV Zwolle en Sportlust Vroomshoop.

In de 5e klasse zijn er zes clubs uit onze provincie die de volle punten hebben. Dat zijn DTC'07, Bentelo, Vosta (5e klasse A Oost), Kuinre en IJhorst (5e klasse A Noord) en Sallandia (5e klasse E Oost).

Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: