Acties

Dorothy’s Beestenboel zie je bij RTV Oost

Dorothy's Beestenboel
Dorothy's Beestenboel © RTV Oost
Ben je gek op dieren? Kijk dan vanaf oktober naar Beestenboel. Dorothy Oosting steekt de handen uit de mouwen in het dierenasiel, ontmoet dierenliefhebbers bij het dierencrematorium en gaat mee met de dierenambulance. In Beestenboel krijg je een kijkje achter de schermen. Verhalen met een lach en een traan.
Welke dieren komen er allemaal binnen in een asiel en waarom? En hoe gaat het verder als een dier eenmaal in het asiel zit? Samen met de enthousiaste vrijwilligers van het asiel verzorgt Dorothy de dieren en maakt ze de hokken schoon. Ook maak je in de eerste aflevering kennis met een dier dat wacht op een nieuw baasje.
Beestenboel zie je vanaf 5 oktober wekelijks op TV Oost, Facebook en YouTube. De Eerste tv-uitzending is op maandag 5 oktober om 16.10 uur. Wil je meer weten over de dieren uit het asiel, de uitzending terugkijken en bloopers zien? Lees dan het digitale magazine van Beestenboel op www.RTVOost.nl/Beestenboel.
Heb je zelf een bijzonder dierenverhaal of een leuke foto of video van jouw asieldier? Mail dan naar Beestenboel@rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.