Expeditie Oost: Organisatie Sallandse Wandel4daagse klaar voor coronaproof editie

De komende editie gaat een bijzondere worden maar bedenker en mede-organisator van het populaire wandelevenement is nu al blij en tevreden. De coronaproof editie van de Sallandse Wandelvierdaagse gaat in zijn ogen een mega succes worden.

Trots laat Ben Heethaar aan Team Expeditie Oost de stempelkastjes zien. "Mooi hè?! Stempelen, eventueel een boodschap achterlaten, gebruik maken van de handgel en klaar".

De coronaproof stempelpost (Foto: Esther Rikken)
De coronaproof stempelpost (Foto: Esther Rikken)

Een streep door het evenement

"Toen in mei door premier Rutte een streep door ons evenement gezet werd, zijn we direct gaan brainstormen over de mogelijkheden om toch iets te organiseren", aldus Ben Heethaar.

Creatieve oplossingen

"We hebben een vierdaagse wandeltocht uitgezet die eenieder kan lopen wanneer 'ie dat wil. Online kan er een wandelboekje worden aangevraagd, inclusief medaille en de stempelposten hangen dag en nacht in ons wandelgebied. Mooi hè?", aldus een trotse Heethaar.

Volledig uitverkocht

Volgende week dinsdag gaat de dertiende editie van de Sallandse Wandelvierdaagse van start. Een populair sportief evenement waar normalerwijs duizenden deelnemers op afkomen. Dat aantal zullen we niet halen, wel weten we dat diverse overnachtingsadressen in Salland volgeboekt zijn. Alle wandelboekjes zijn inmiddels ook op, dus we gaan vast en zeker een mooie week tegemoet".

Creatieve kastjes als stempelpost (Foto: Esther Rikken)
Creatieve kastjes als stempelpost (Foto: Esther Rikken)

Onze Pim wandelt ook mee

Verslaggever Pim Paalhaar van Team Expeditie Oost is één van de deelnemers van de coronaproof editie van de Sallandse Wandelvierdaagse. Vier dagen lang gaat hij een wandeltocht van twintig kilometer afleggen. Wij wensen hem heel veel succes!!

Meer over dit onderwerp:
EXPEDITIE OOST
Deel dit artikel: