Uitslagen zondagvoetbal: monsterzeges voor Overwetering en DTC'07

Ook deze week gingen er enkele duels niet door vanwege corona, maar op veel amateurvelden werd gelukkig wel gevoetbald. Hieronder een overzicht van de opvallendste uitslagen.

In de 1e klasse E is Rohda Raalte nog altijd foutloos. Vanmiddag won het met 3-1 van De Bataven en daardoor heeft de trotse koploper na drie duels nog altijd de maximale score.

Datzelfde geldt voor Schalkhaar in de 2e klasse H. Vanmiddag werd BWO uit Hengelo aan de kant gezet: 1-4. FC Suryoye en ATC'65 volgen met zeven punten uit drie duels.

De voetballers van VENO hebben hun eerste nederlaag geleden in de 2e klasse K Noord. Op bezoek bij Epe werd met 2-0 verloren. Wel blijft VENO de koploper.

Overwetering heeft van zich doen spreken in de 3e klasse B door flink uit te halen tegen Vaassen. Het werd maar liefst 8-0.

Aan doelpunten ook geen gebrek bij het treffen in de 4e klasse A tussen BSC Unisson en VV Oldenzaal: 6-2. Ook bij UD Weerselo - La Première (5-1), De Tubanters 1897 - Victoria'28 (3-3) en Sportclub Overdinkel - Vasse (2-3) werd er veel gescoord.

DTC'07 scoorde er vanmiddag lustig op los tegen Manderveen. Het werd 8-2, waardoor DTC'07 de lijstaanvoerder blijft. Hengelo, dat met 3-2 won van TVV, staat met evenveel punten op plek twee in de 5e klasse A.

Bekijk hier alle uitslagen en standen.

Meer over dit onderwerp:
AMATEURVOETBAL
Deel dit artikel: