Pröpper na 'goede wedstrijd' Heracles: "Liever ruk spelen en winnen"

Robin Pröpper baalt van de nederlaag (0-1) die Heracles Almelo vanavond leed tegen hekkensluiter RKC Waalwijk, maar de captain is niet ontevreden over het vertoonde spel. Volgens Pröpper legde Heracles zeker geen beroerde pot op de mat.

"Ik vond het een goede wedstrijd van ons. Wij waren de bovenliggende ploeg. We hebben goed spel laten zien, alleen het draait om het creëren van kansen. Anders kun je niet scoren", zegt Pröpper na afloop. "Deze nederlaag is totaal onnodig. Dan kun je beter ruk spelen en 1-0 winnen."

Schoten op doel

Heracles kreeg op Erve Asito voldoende (kleine) kansen. "RKC had misschien één schot op doel. Die wordt ook nog van richting veranderd en gaat erin. Ik denk dat wij wel twintig keer op doel hebben geschoten, maar: geen goal", vervolgt de aanvoerder.

Rendement

"We hebben met Sinan (Bakis, red.) echt wel een goalgetter in het team, alleen hij moet wel voor de goal komen om die kansen te maken. De andere aanvallers zijn ook dreigend, maar goals en assists levert het nog niet op. Daar schort het aan", aldus Pröpper.

Meer over dit onderwerp:
BETAALD VOETBAL HERACLES ALMELO
Deel dit artikel: