Nieuws

VIDEO | Oost op het Asfalt: hondsbrutale trucker neemt voorrang en toetert boos naar tegenpartij

Brutalen hebben de halve wereld luidt het gezegde. De brutale trucker in deze aflevering van Oost op het Asfalt neemt niet alleen voorrang, maar toetert ook nog eens boos naar de tegenpartij.
Het incident speelde zich recent af op de N332, de weg van Heeten naar Nieuw-Heeten. De bestuurder van een personenwagen rijdt nietsvermoedend op deze voorrangsweg als een vrachtwagenchauffeur vanuit de Poggenbeltweg plompverloren optrekt. De automobilist kan daarop weinig anders dan remmen.

Haaientanden

De trucker heeft blijkbaar lak aan de haaientanden op zijn baanvak. Verkeer dat van links en rechts komt, rest niets anders dan halt te houden. Een sterk staaltje brutaal rijgedrag, waarna de chauffeur ook nog eens boos toetert naar de overige weggebruikers. Tot ontsteltenis en frustratie van de wachtende automobilisten.

OOST OP HET ASFALT

RTV Oost besteedt in de rubriek Oost op het Asfalt aandacht aan opmerkelijke situaties in het Overijssels verkeer. Gevaarlijke situaties, agressie onder automobilisten. Maar het mogen ook grappige, kolderieke taferelen zijn.
Zie deze pagina voor het toesturen van video's.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.