nieuws

Heracles Almelo onderuit in slotfase

Heracles Almelo heeft in eigen huis tegen AZ nagelaten om een punt over de streep te trekken. Een minuut voor het laatste fluitsignaal scoorden de bezoekers uit Alkmaar.
De eerste helft in het Polman stadion ging gelijkop. AZ had een licht overwicht maar wist dit niet om te zetten in doelpunten. In de tweede helft kwam de ploeg van trainer Peter Bosz iets beter in de wedstrijd. Echt grote kansen wisten de Almeloers niet te creëren. De wedstrijd leek af te steven op een gelijkspel, maar door een schitterend doelpunt van Adam Maher neemt AZ de volle buit mee.

Door de winst doen de bezoekers goede zaken. AZ staat nu 6 punten voor op achtervolgers PSV en FC Twente. Heracles Almelo staat door het verlies op de 9e plaats met 16 punten.

Heracles Almelo - AZ 0-1

0-1 Maher (89)
Arbiter: Liesveld
Geel: Klavan
Heracles Almelo:Pasveer, Breukers, Rienstra, van der Linden, Looms, Quansah, Overtoom, Duarte, Everton (Douglas/46), Plet, Armenteros (Pedro/83).
AZ: Esteban, Reijnen, Moisander, Klavan, Poulsen, Wernbloom, Maher, Elm, Beerens, Altidore (Benschop/81), Ortiz (Gudmundsson/74).

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.