nieuws

Hoogste recherchebaas legt functie neer

Hoogste recherchebaas legt functie neer
Hoogste recherchebaas legt functie neer
De hoogste baas van de recherche in Twente, Antoinette Geerts, heeft haar functie neergelegd. Dat heeft zij afgelopen dinsdag bekend gemaakt.
Ook de chef van de afdeling tactische recherche Bertus Hollink heeft zijn functie ter beschikking gesteld. De politie Twente heeft dat deze week op het interne netwerk van de politie Twente gemeld. Vrijdagavond laat bevestigde de politie dat inderdaad twee medewerkers hun werkzaamheden hebben neergelegd. Er zou 'onvoldoende draagvlak' zijn om samen verder te gaan. Geerts is pas enkele jaren de hoogste recherchechef. Bertus Hollink is al geruime tijd in dienst bij de politie Twente.
Persverklaring politie Twente:
Binnen de Politie Twente vindt er een wisseling plaats in de leiding van de Divisie Informatie en Recherche. Na overleg met de korpsleiding heeft de Chef van de Unit Regionaal Tactische Recherche besloten zijn functie beschikbaar te stellen en heeft de Directeur Divisie Informatie en Recherche haar werkzaamheden neergelegd.
Dit omdat in de leiding van dit organisatieonderdeel onvoldoende draagvlak was om gezamenlijk verder te gaan. De korpsleiding heeft veel waardering voor beide leidinggevenden, hun jarenlange inzet en toewijding en de beslissing die zij hebben genomen. De lopende zaken binnen de Divisie Informatie en Recherche zullen voorlopig worden behartigd door de plaatsvervangend directeur. Om deze organisatieonderdelen in de toekomst een nieuwe wending te kunnen geven, werk de korpsleiding aan een oplossing.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.