nieuws

Inschrijving AB Oost Voetbalkwiz van start

AB Oost voetbalkwiz
AB Oost voetbalkwiz
Hengelo, vrijdag 4 november 2011
Welke club heeft de beste voetbalkenners van Overijssel?
Personeelsvoorziener AB Oost en de regionale omroep RTV Oost gaan de komende maanden op zoek naar de Overijsselse voetbalvereniging met de meeste kennis van het spel. In de AB Oost Voetbalkwiz draait alles om kennis van de spelregels, spelsituaties en voetbalweetjes. De hoofdprijs is maar liefst € 3.000,- voor een te realiseren project bij de winnende voetbalclub! De inschrijving is vandaag van start gegaan via de website www.aboostvoetbalkwiz.nl. Overijsselse voetbalclubs hebben tot 1 december 2011 de gelegenheid om zich in te schrijven.

AB Oost Voetbalkwiz bij RTV Oost

RTV Oost is als mediapartner verbonden aan de AB Oost Voetbalkwiz en biedt de clubs de mogelijkheid om zich via radio en televisie op de kaart te zetten als ‘Beste voetbalkenners van Overijssel’. De voorrondes van de AB Oost Voetbalkwiz starten medio januari 2012. Vanaf de kwartfinales wordt de AB Oost Voetbalkwiz voor televisie opgenomen in de studio van RTV Oost. De grote finale zal omstreeks eind mei plaatsvinden.

Hoe werkt het?

Nadat de inschrijftermijn is verlopen, wordt op basis van loting bepaald welke twintig clubs mee mogen doen aan de competitie. De deelnemende verenigingen stellen zelf een clubteam samen, bestaande uit een juniorlid (onder 18), een seniorlid (boven 18) en een bestuurslid, leider of sponsor. Er zijn in totaal tien voorronden op locatie, waarin steeds twee verenigingen tegen elkaar strijden. De beste zes (2 x NW Overijssel, 2 x Salland en 2 x Twente) plaatsen zich voor de provinciale kwartfinale, aangevuld met de twee beste nummers drie. Na de kwartfinale gaan de beste vier naar de halve finale waarna er nog twee teams overblijven voor de grote, allesbeslissende finale.

AB Oost en voetbal
Personeelsvoorziener AB Oost is al meer dan 45 jaar een grote speler in het veld van tijdelijke en permanente arbeid voor de agrarische markt, tuinbouw, bouw, gww, groenvoorziening, techniek, transport en logistiek. AB Oost heeft de afgelopen jaren via diverse sponsortrajecten en evenementen een goede band opgebouwd met de voetbalclubs in Drenthe, Overijssel, Flevoland en Gelderland. Met de Voetbalkwiz wil AB Oost deze band nog intensiever maken.
(Noot voor de redactie/niet voor publicatie)
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Roel Zweers (coördinator RTV Oost) Tel.: 074 – 2 456 413 / E-mail: r.zweers@rtvoost.nl
Christel Koldewijn-IJsseldijk (coördinator AB Oost) Tel.: 0900 – 9896 / E-mail: ckoldewijn@aboost.nl
Bijlage: logo AB Oost Voetbalkwiz

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.