nieuws

Ilse Pierik - The sky is the limit

Ilse Pierik
Ilse Pierik
Deze week is het aan mij, Ilse Pierik, de eer om mijn creativiteit en fantasie los te laten op de studio van RTV Oost, ik heb gekozen voor het thema 'The sky is the limit'.
In juli 2011 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Lifestyle Adviseur, interior, design and styling aan de Jan des Bouvrie Academie te Deventer.
Mijn afstudeerproject wordt op dit moment geëxposeerd tijdens de tentoonstelling 'geslaagd ontwerp' van het Architectuurcentrum Twente. De expositie toont eindexamenwerk van talentvolle ontwerpers, die een ontwerpopleiding in de oostelijke regio's hebben afgerond en/of waarvan de ontwerper of het ontwerp zelf een binding heeft met Twente. http://www.architectuurcentrumtwente.nl
Al tijdens mijn studie heb ik veel ervaring opgedaan bij Groothuis+Postma Architecten en Ten Dam/ De Leeuw architecten. Het heeft mijn kennis en technische vaardigheden aanzienlijk verbreed, ik hoop dan ook in de nabije toekomst een uitdagende baan te vinden waarin ik mijzelf nog verder kan ontplooien en mijn enthousiasme, creativiteit en passie mag laten zien.
Mocht u meer werk van mij willen zien kijk dan op http://ilsepierik.carbonmade.com/ of mail naar: pierikilse@gmail.com

Sponsoren:

Computeronderdelen: http://icscomputers.nl/
Wil je ook een keer de studio inrichten? Klik dan hier...

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.