nieuws

Familie wil geen zitting rond sterfdag Nathalie

Rechtbank Almelo
Rechtbank Almelo
De familie van de vermoorde Nathalie W. uit Almelo heeft de rechtbank gevraagd geen zitting rond haar sterfdag te plannen.
Voor de familie is dat emotioneel te zwaar. Tijdens de voorbereidende zitting werd ook duidelijk dat het dossier in de moordzaak nog steeds niet af is. Een belangrijk dossier over het technisch onderzoek is pas in januari 2012 klaar.
Het dossier is van groot belang voor de advocate van de verdachte van de moord, de ex-vriend van Nathalie. De advocate wil ook alle foto's zien die gemaakt zijn in het onderzoek. Volgens de advocate zijn er op foto's van de lijkschouw meerdere verwondingen bij het slachtoffer te zien, die niet te zien waren op andere foto's. De rechtbank bepaalt binnenkort of de advocate de foto's krijgt. De officier van justitie verzet zich, om privacyredenen, tegen het verzoek. De zitting in de rechtbank werd opnieuw door een grote schare nabestaanden van Nathalie bijgewoond. Ook de familie van de verdachte, een 23-jarige Almeloër, woonde de extra beveiligde zitting bij. Twaalf december is het precies een jaar geleden dat Nathalie dood werd aangetroffen in haar woning. De ex-vriend werd kort na de moord aangehouden maar ontkent en beroept zich op zijn zwijgrecht. Hij blijft vastzitten tot de volgende zitting. Wanneer die plaats heeft  is nog onduidelijk.
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.