Betaald voetbal

Adriaan Visser stopt na het seizoen als voorzitter van PEC Zwolle

Adriaan Visser
Adriaan Visser © PEC Zwolle
Adriaan Visser stopt aan het einde van dit seizoen als voorzitter van PEC Zwolle. Hij is dan ruim twaalf jaar actief binnen de club.
"Dit is een weloverwogen beslissing. Tegen de tijd van mijn afscheid ben ik 70 jaar", aldus Visser. "Daarnaast vragen mijn overige werkactiviteiten, onder meer als spin-off van de coronacrisis, steeds meer aandacht. Ondanks mijn aanstaande vertrek, wil ik benadrukken de komende periode met volle toewijding te werken aan het realiseren van een tiende seizoen op rij in de Eredivisie voor onze mooie club. Ook zal ik mij blijven inzetten de gevolgen van de coronacrisis voor PEC Zwolle zoveel mogelijk te beperken en de verdere implementatie van het ondernemingsplan te borgen."

Vorige week besluit genomen

Hij vervolgt: "Vorige week heb ik mijn besluit gemeld aan de Raad van Commissarissen, het Stichtingsbestuur en de vertegenwoordiger van het Participatiefonds. Ook heb ik een toelichting gegeven in de laatstgehouden Algemene vergadering van Aandeelhouders (AvA). Op deze wijze is het voor hen mogelijk, de zoektocht naar een opvolger te starten. De AvA gaf daarbij aan mijn besluit jammer, maar begrijpelijk te vinden."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.