nieuws

Win gratis entreekaarten

De Sterrenparade
De Sterrenparade
Ben je fan van de Nederlandse artiesten en wil je wel eens live aanwezig zijn bij de opnamen van een groot muziekspektakel, doe dan mee aan De Sterrenparade actie!
In samenwerking met RTV Oost gaat de TROS van start met het wekelijks tv-programma De Sterrenparade, een muziekprogramma waarin bekende en minder bekende Nederlandse artiesten hun opwachting komen maken. Het programma wordt gepresenteerd door Edwin van Hoevelaak. De opnamen van dit muzikale spektakel zullen plaatsvinden in december, januari, februari, maart en april. En jij kunt er gratis bijzijn! Bovendien volgen wij jouw aanwezigheid bij de opnamen met onze eigen RTV Oost camera en zul je op TV Oost terug te zien zijn.
Elke 2 weken zijn er in ZieZo, Zondag op Radio Oost en op www.desterrenparade.nl maar liefst 32 toegangskaarten (8 prijswinnaars, elk 4 kaarten) te winnen voor dit fantastische evenement. Behoor je tot de gelukkige prijswinnaars, dan ga je samen met de andere winnaars per bus naar Hilversum. Daar mag je plaatsnemen aan de speciaal voor jullie gereserveerde tafels en ga je genieten van de fantastische optredens.

Wat moet je doen?

Luister op zondag 15 april naar ZieZo, Zondag en doe mee met de quiz! ZieZo, Zondag wordt uitgezonden vanaf 10.00 uur op Radio Oost. Is het niet gelukt om de kaarten te winnen, dan heb je nog een kans op www.desterrenparade.nl want ook daar kun je meedoen aan een prijsvraag en kaarten winnen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.