nieuws

Mening gevraagd: Wat vindt u van rtvoost.nl?

Voorbeeld website
Voorbeeld website
Eerder was het vooral radio en televisie, maar de afgelopen jaren is de website van RTV Oost steeds belangrijker geworden als het gaat om het verspreiden van nieuws in Overijssel. Maar wat vindt u eigenlijk van de website?
Op de website draait het vooral om het nieuws uit Overijssel, dat is opgesplitst in sportnieuws en nieuws uit de gebieden Twente, Salland en Noordwest Overijssel. Bij alle nieuwsberichten staat een plaatje en als er audio- of videofragmenten beschikbaar zijn, dan staan die er ook bij. Vaak is het nieuws op internet completer dan op radio en tv. Bezoekers kunnen op de meeste berichten reageren. Maar behalve het nieuws is natuurlijk ook informatie over de omroep en de programma's te vinden, is Radio Oost live te luisteren, is TV Oost live te zien, zijn programma's terug te kijken via Uitzending Gemist en zijn alle acties terug te vinden.
De website is continu in ontwikkeling. Elke week wijzigt er wel iets in het uiterlijk of de functionaliteiten van de website. In veel gevallen zal het u als bezoeker waarschijnlijk niet eens opvallen. Een paar wijzigingen van de laatste tijd: Een verwijzing naar het nieuws in 1 minuut op de homepage, lijstjes met veel gelezen en veel besproken artikelen, een lijstje met de laatste video's, weblogs, verwijzingen naar de verschillende social media waar RTV Oost actief op is, etc. En er staan nog heel wat verbeteringen gepland.
Maar om de website nog beter te laten aansluiten op de wensen van de bezoeker vragen we u om uw mening! Wat vindt u van de website? Kunt u gemakkelijk vinden wat u zoekt? Waar loopt u tegenaan als u de website bezoekt? Wat zou u graag anders zien? Wat mist u nog? Wilt u meepraten over de website en heeft u ideeën, dan horen we het graag! U mag hieronder reageren, of een e-mail sturen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.