nieuws

Val af met Dokter Frank en RTV Oost!

Vanaf februari 2012 zendt TV Oost een nieuw televisieprogramma uit, waarin mensen onder de deskundige begeleiding van Dr.Frank afvallen. Deelnemers volgen online een speciaal afvalprogramma met tips en adviezen van de bekende 'afvalgoeroe' Dr. Frank van Berkum.
In het televisieprogramma volgt TV Oost een aantal deelnemers tijdens het afvalproces. Tussendoor krijgt de kijker nuttige tips, de "do's en don't's" van gezond leven en afvallen, smakelijke en gezonde recepten en zal Dr. Frank 'fabeltjes' over afvallen ontzenuwen. Ook op Radio Oost zal wekelijks aandacht worden besteed aan de afvallers.
De inschrijving is inmiddels gesloten. De tv-serie zal vanaf 21 februari wekelijks te zien zijn bij TV Oost.
Dr. Frank van Berkum is internist en vasculair geneeskundige verbonden aan de Ziekenhuisgroep Twente in Hengelo en gespecialiseerd in de behandeling van mensen met overgewicht. Daarnaast heeft hij diverse boeken over gezond afvallen uitgebracht en schrijft hij een populaire column voor het dagblad De Telegraaf. Op basis van de resultaten van wetenschappelijk onderzoek en ruim vijfentwintig jaar ervaring met patiënten met overgewicht ontwikkelde hij zijn dieet, speciaal gericht op de Nederlandse consument.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.