nieuws

Sandra Schulte - Kerst

Kerst in de Radio Oost studio
Kerst in de Radio Oost studio
Van 6 december t/m 2 januari werd de Radio Oost studio in kerstsfeer gebracht door RTV Oost medewerkster Sandra Schulte uit Holten.
In het dagelijks leven ben ik werkzaam binnen RTV Oost als redacteur en regie-assistent voor het tv programma 'En Dan Nog Even Dit'. Na het volgen van de modevakschool is mijn passie voor styling, decoratie en interieur altijd blijven bestaan. Voor diverse programma's waaronder het voormalige TV Oost-programmaStudio Oost verzorgde ik de styling.
In mijn privéleven weten vrienden en bekenden me altijd te vinden als ze eens wat anders in huis willen. Met meubelen en kasten schuiven om de ruimte beter te benutten en praktisch in te delen. Door kleine veranderingen een optimaal effect creëeren. Funcionele 'plekken' aangeven binnen een ruimte. Kijken wat er bij mensen thuis voor handen is om de inrichting aan te passen. En met goedkope oplossingen een totaal andere 'gevoel' creëeren. Veelal gebruik te maken van vintage. Dat is wat styling voor mij uitdagend maakt. Ik kan er veel van mijn creativiteit in kwijt!
De kerstinrichting in de studio is mogelijk gemaakt met materialen van Tuincentrum Oosterik in Denekamp.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.