nieuws

Waardering voor hulpdiensten in Almelo

Waardering voor hulpdiensten
Waardering voor hulpdiensten
De Twentse burgemeesters hebben hun waardering uitgesproken voor de inzet van de hulpdiensten vrijdag in Almelo. Dat deden ze bij monde van burgemeester Den Oudsten van Enschede tijdens het regulier overleg van Twentse burgemeesters, justitie en de politie.
De hulpdiensten waren na het schietincident bij de supermarkt in winkelcentrum Schelfhorst in Almelo snel ter plekke en hebben onder meer getuigen opgevangen. De burgemeesters hebben ook waardering voor burgemees- ter Hermans voor de waardige manier waarop ze met het drama is omgegaan.
Bij de supermarkt in het winkelcentrum werd vrijdagavond een 18-jarige caissière doodgeschoten door haar ex-vriend. De schutter vluchtte na de schietpartij en beroofde zichzelf daarna van het leven. Het ging om een agent in opleiding die bij het schietincident mogelijk zijn dienstwapen gebruikte.  Het is onduidelijk of daar vanmorgen ook over gesproken is. 
Morgenavond is er in Almelo een stille tocht voor de overleden Ashana Wahl. De tocht begint bij de supermarkt en gaat vandaar naar het centrum van Almelo.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.