nieuws

Wat was uw Overijssels nieuwsmoment van 2011?

Dakdrama
Dakdrama
Het is half december, het einde van het jaar nadert. Tijd om terug te blikken op het jaar dat bijna voorbij is: 2011. Wat was uw nieuwsmoment in Overijssel?
Het instorten van het dak van stadion de Grolsch Veste van FC Twente, de gasexplosie in een pand aan de Melkmarkt in Zwolle, de urenlange afsluiting van de snelweg A1 na een ongeluk met vrachtwagens, de bekerwinst en het bijna-kampioenschap van FC Twente, de schietpartij in Almelo van vorige week, de grote natuurbrand in het gebied Aamsveen, de grote brand in het centrum in Kampen, noodweer... Allemaal grote nieuwsgebeurtenissen in 2011 die u zich ongetwijfeld nog herinnert. Maar er gebeurde veel meer...
RTV Oost blikt in de laatste week van het jaar terug op nieuwsgebeurtenissen in 2011 in Overijssel en we schakelen daar graag uw hulp bij in. Aan welk nieuwsfeit zult u de komende jaren nog terugdenken als het over 2011 gaat? Dan bedoelen we natuurlijk niet de geboorte van een kind of kleinkind, maar echt gebeurtenissen die het nieuws hebben gehaald. Misschien was u ergens getuige van en maakte dat veel indruk, of gebeurde er iets bij u in de straat.
Voor radio en televisie worden onderwerpen uitgekozen om nog eens wat langer bij stil te staan aan het einde van het jaar, maar er komt ook een digitaal jaaroverzicht op de website waarmee u nog eens rustig kunt teruglezen, -kijken en -luisteren wat er het afgelopen jaar allemaal gebeurde. Helpt u mee? U kunt uw suggestie als reactie op dit weblog plaatsen of een mail sturen naar g.veenstra@rtvoost.nl.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.