nieuws

Wout Brama in beeld bij Newcastle

Marko Vejinovic
Marko Vejinovic
Vandaag wordt er gesproken over Marc Janko, Tom Boere, Marko Vejinovic, Emir Bajrami, Wout Brama en Dario Vujicevic.
Marc Janko zou volgens verschillende media ook in de belangstelling staan van Russische en Engelse clubs. De aanvaller van FC Twente mag vertrekken in de winterstop en schermt met interesse uit meerdere landen. Het Turkse Trabzonspor lijkt vooralsnog de beste papieren te hebben om de topscorer over te nemen.
Tom Boere gaat niet naar FC Zwolle. De aanvaller, die op het verlanglijstje stond van de koploper in de Jupiler League, bereikte vandaag overeenstemming met AA Gent.

PSV heeft Marko Vejinovic in beeld. De club uit Eindhoven is naar verluidt erg gecharmeerd van de middenvelder van Heracles Almelo.

Volgens het AD mag Emir Bajrami op zoek naar een andere werkgever. FC Twente wil de buitenspeler, die niet weet te imponeren, deze winterstop nog slijten. Dusan Tadic en Luciano Narsingh worden genoemd als zijn mogelijke opvolgers.

Volgens The Daily Mirror staat Wout Brama in the picture van Newcastle United. De middenvelder heeft echter nog een doorlopend contract bij FC Twente, waar hij ook één van de sterkhouders is.
Dario Vujicevic lijkt voorlopig in Enschede te blijven. De middenvelder, die niet meer welkom is in de eerste selectie, heeft een aanbieding van het Duitse Greuther Fürth naast zich neergelegd, meldt de Telegraaf.
Meepraten:
Praat ook mee via Twitter met #TransferProat

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.