nieuws

Stefan Thesker naar Hoffenheim

Stefan Thesker
Stefan Thesker
De transferwindow is geopend. Stefan Thesker is vandaag vertrokken naar de Bundesliga.
Stefan Thesker tekent een contract bij 1899 Hoffenheim. De verdediger van de FC Twente Beloften kwam dit jaar niet in aanmerking voor een plek in de eerste selectie bij de club uit Enschede. De Duitse verdediger speelde vorig jaar ook al op huurbasis voor Fortuna Sittard. FC Twente ontvangt ongeveer 100.000 euro voor Thesker.
Op de burelen in De Grolsch Veste staat de positie van trainer Co Adriaanse ook ter discussie. De club laat vandaag weten dat ze niets over een mogelijke breuk met de Amsterdammer willen zeggen.
Go Ahead Eagles kan deze week nog niet beschikken over de nieuwe aanwinst Oscar Lopez. De Spaanse linksback, die nog niet hersteld is van een blessure, voegt zich volgende week pas bij de selectie van Joop Gall.
FC Twente is nog op zoek naar een verdediger en die positie zou Jeffrey Gouweleeuw wel willen invullen. De verdediger van sc Heerenveen liet tegen Omroep Friesland weten dat hij een overgang naar de top wil maken: "Als Ajax, PSV of FC Twente zich meldt, dan twijfel ik geen moment."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.