nieuws

Oud-stratenmaker valt door de mand

Verzekeraar Aegon
Verzekeraar Aegon
Een stratenmaker uit het Overijsselse Geesteren moet van de rechtbank verzekeraar Aegon een bedrag van 75.000 euro terugbetalen. Dat is het bedrag dat de man een aantal jaren geleden aan letselschade heeft gekregen.
De man heeft altijd beweerd dat hij arbeidsongeschikt is geworden door een ongeluk op zijn werk. Hij kreeg in 2003 de bak van een mobiele kraan tegen zijn hoofd. Als gevolg daarvan zou hij een erg slechte conditie hebben, sociaal beperkt zijn, niet meer kunnen wielrennen of voetbaltrainingen kunnen geven, Heracles niet meer kunnen aanmoedigen en zelfs nauwelijks meer uit bed kunnen komen.
Naar nu blijkt heeft hij echter in de jaren na het ongeluk geregeld meegedaan aan wielerwedstrijden en toertochten, waaronder de Amstel Curacaorace van 80 kilometer en een een wielertocht van 250 kilomerter van Luxemburg naar Valkenswaard. Daarnaast is ie op skivakantie geweest en heeft hij de Kennedymars in Haaksbergen gelopen. Hij heeft al die jaren bijna geen wedstrijd van Heracles gemist.
De man viel door de mand na felicitaties van zijn dochter op de vriendensite Hyves. Ze feliciteerde hem met "weer een knappe prestatie. Je bent die grote lummel van een Alpe d'Huez toch weer opgekomen".
De oud-stratenmaker legt zich niet neer bij het vonnis van de rechtbank in Almelo en is in beroep gegaan.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.