nieuws

Schuurman vervangt Jansen bij GA Eagles

GA Eagles kan vrijdag tegen FC Volendam niet beschikken over Michael Jansen. De verdediger is geblesseerd en wordt vervangen door Resit Schuurman die meteen zijn rentree maakt in de ploeg.
Khalid Karami verhuist hierdoor naar de linkerkant. Ruud Wellenberg is nog niet fit genoeg om te starten. De middenvelder, die twee jaar kan bijtekenen, is net terug van zijn kniekwetsuur en begint op de bank.
In de voorhoede zullen Niklas Tarvajärvi en Patrick Gerrtisen hun opwachting maken. Gerritsen krijgt de voorkeur boven Houtkoop. Tarvajärvi vervangt de geschorste Marnix Kolder. Xander Houtkoop neemt plaats op de bank, terwijl Tcho Tcho Makoso niet fit genoeg is om te spelen.
Naast Wellenberg kan ook Freek Heerkens zijn contract met twee seizoenen verlengen. De verdediger neemt het voorstel in beraad. De Deventer club wil ook verder met Dave Bus, daar wordt binnenkort over gesproken.
Go Ahead Eagles hervat de competitie met een zwaar programma. FC Volendam is vrijdag de eerste tegenstander. Daarna volgen er wedstrijden tegen SC Cambuur, Sparta, FC Eindhoven en FC Zwolle.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.