nieuws

Wil jij naar een concert van Bruce Springsteen?

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen
Doe dan tijdens de Back to the 80's week (23-29 januari) bij Radio Oost mee met onze 'hoger-lager-quiz' en maak kans op de hoofdprijs: een 4-daagse stedentrip naar Berlijn voor 2 personen met tickets voor het Bruce Springsteen concert in het Olympia Stadion!

Berlin ist Wunderbar!

De hoofdstad van Duitsland heeft een grote rol gespeeld in de geschiedenis van de 20e eeuw. Hevig gebombadeerd aan het einde van WOII, verdeeld in Oost en West en wederopgebouwd tot een stad met vele contrasten. De beroemde Berlijnse muur, die in de jaren 80 viel, is nog voor een deel zichtbaar en haar bekendste controlepost Checkpoint Charlie is gereconstrueerd op de oorspronkelijke plaats. In het Mauermuseum kunt u er originele attributen van en informatie over vinden. Andere bezienswaardigheden zijn de Brandenburger Tor, de Berliner Dom, Reichstag en de 365 meter hoge Fernsehturm. Winkelen kun je uitstekend in de stad in de vele winkelstraten, winkelcentra en galerijen. De bekendste winkelstraat is de Kurfürstendamm. Ook het nachtleven heeft veel te bieden. Overal door de stad vind je concentraties met vele hippe clubs en discotheken die de hele nacht geopend zijn.

4-Daagse stedentrip

Jullie vertrekken op 28 mei per trein naar Berlijn. In Berlijn overnacht je in het prachtige centraal gelegen 5-sterrenhotel Grand Esplanade, tegenover Tiergarten, tussen de Kuhrfürstendamm en Unter den Linden. Uiteraard is het ontbijt inbegrepen.
Geniet samen van een volledig verzorgd 3-gangendiner in restaurant Berliner Fernsehturm. Aan tafel in dit restaurant is een ‘stadsrondrit’ inclusief. Het restaurant draait langzaam om zijn eigen as. Nergens krijg je zo snel een overzicht over Berlijn! Met de stad onder je voeten geniet je van culinaire gerechten uit Internationale en Berlijnse keuken.
Jullie krijgen een 72 uur openbaar vervoer pas waarmee je tijdens je gehele verblijf op je gemak Berlijn kunt verkennen.

Bruce Springsteen in het Olympia Stadion!

Als je 'back to the 80's' zegt, dan zeg je Bruce Springsteen! Met hits als The River, Dancing in the Dark, Born in the USA, Glory Days en Fire was hij in de 80's niet uit de hitlijsten weg te denken. Bruce Springsteen & The E-street Band treden op 30 mei op in het Olympia Stadion in Berlijn en jullie zijn erbij! Het belooft een geweldig spektakel te worden...
Uit alle quizdeelnemers worden op vrijdag 27 januari 2 kandidaten geloot die tegen elkaar mogen strijden in de finale en kans maken op de hoofdprijs.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.