nieuws

Radio Oost gaat 'Back to the 80's'

Back to the 80's logo
Back to the 80's logo
Hengelo, dinsdag 17 januari 2012
Van maandag 23 tot en met zondag 29 januari gaat Radio Oost 'Back to the 80's'. De hele week worden de leukste platen uit de jaren tachtig gedraaid, waaronder veel verzoekjes van luisteraars. Ook op andere manieren zal de zender een week lang helemaal worden teruggebracht in de sfeer van de jaren tachtig. Zo zijn er gesprekken met prominente mensen uit de jaren tachtig en terugblikken op de belangrijkste nieuws- en sportgebeurtenissen uit die tijd.

Stemmen op favoriete 80's-platen

Op www.rtvoost.nl/80 kan een keuze worden gemaakt uit een uitgebreide lijst met nummers uit de jaren '80. Daarbij bestaat tevens de mogelijkheid om bijzondere herinneringen aan deze platen door te geven. Tijdens 'Back to the 80's' worden deze verhalen voorgelezen bij Radio Oost. Luisteraars kunnen hun verhaal ook mailen naar 80@rtvoost.nl. Zaterdag 28 januari staat het programma 'Toppers van Toen, Treffers van Nu' van 13.00 tot 16.00 uur geheel in het teken van de Top 40 van de jaren '80.

Muziekquiz

Tijdens 'Back to the 80's' kunnen de luisteraars elke dag een 'toontje hoger/lager-quiz' spelen, waarbij een plaat op de juiste snelheid gezet moet worden. Daarmee kan een 80's verzamelpakket met T-shirt, rubik's cube en DVD+CD gewonnen worden. De hoofdprijs is een 4-daagse stedentrip naar Berlijn, inclusief tickets voor het Bruce Springsteen concert in het Olympia Stadion. Luisteraars kunnen zich aanmelden voor de quiz via 80@rtvoost.nl. Er kan ook worden gebeld zodra de quiztune te horen is bij Radio Oost. Meer aanwijzingen worden gegeven in de uitzendingen.
Alle verdere informatie over 'Back to the 80's' is te vinden op www.rtvoost.nl/80. Tevens zijn daar allerlei wetenswaardigheden over de jaren tachtig verzameld.
(niet voor publicatie)
Voor meer informatie: Jennita Hingstman - Marketing en communicatie RTV Oost 074 - 2 456 455 of j.hingstman@rtvoost.nl  

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.