nieuws

Hoe zag jij eruit in de jaren '80?

Volgende week is de Back to the 80's-week op Radio Oost. Een week lang gaan we terug naar de jaren '80. Natuurlijk met de muziek, maar ook met de herinneringen.
Het eerste wat ik dan doe is terugdenken aan mijn eigen jaren '80. Ik ben geboren in 1976, dus ik was 3 toen de jaren '80 begonnen en 13 toen de jaren '90 begonnen. Het was dus echt mijn lagere schooltijd. Hoe ik er toen uitzag? Schrik niet, dit is een schoolfoto uit die tijd:
Schattig toch? Ik was er zeker van dat ik hartchirurg zou worden. Ik heb ook een paar jaar geneeskunde gestudeerd, maar de hobby 'radio maken', waarmee ik begin jaren '90 begon, heeft het uiteindelijk toch gewonnen en daarom werk ik nu alweer 12 jaar bij RTV Oost. In de jaren '80 was ik daar nog niet mee bezig. Het was wel de periode dat ik voor het eerst in Overijssel kwam te wonen en kennismaakte met de provincie. Misschien toch een beetje bepalend voor nu?
Voor de Back to the 80's-week op Radio Oost volgende week willen we heel graag jouw herinneringen horen aan die jaren. En natuurlijk ook de muziek uit die jaren waar je herinneringen aan hebt. Ga daarvoor naar rtvoost.nl/80. En als je durft... Laat zien hoe je er toen uitzag!! In 2011 heeft een groot aantal mensen dat ook op Twitter en Facebook gedaan. Ze vervingen daarvoor tijdelijk hun avatar voor een foto van zichzelf uit de jaren '80 en lieten met een logo van de Back to the 80's-week zien dat ze meededen aan de week. Wil je ook zo'n logo? Dat kan door hier te klikken. Doe je mee?
Dit was het effect van al die schattige foto's vorig jaar:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.