nieuws

Everton wil Chadli, Ars naar China

Nacer Chadli
Nacer Chadli
Op deze laatste woensdag van de transfermarkt geruchten over enkele spelers van FC Twente en een opvallende transfer van een oud-spits van FC Zwolle.
Volgens enkele media gaat Sjoerd Ars spelen voor het Chinese FC Tianjin Teda, hij staat nu nog onder contract bij Levski Sofia uit Bulgarije. Tegen VI zegt de aanvaller dat de clubs akkoord zijn over het transferbedrag en dat de deal dus nagenoeg rond is. Ars stond ook in de belangstelling van VVV-Venlo, maar kwam met de Limburgers niet tot een akkoord.
FC Twente-aanvaller Nacer Chadli kan zijn carrière volgens Liverpool Daily Post vervolgen in de Engelse Premier League. Everton zou belangstelling hebben voor de Belg die een belangrijke speler is geworden bij de Enschedese club.
De TC/Tubantia meldt dat Marc Janko van FC Twente nog geen aanbieding heeft gehad. De Oostenrijkse aanvaller mag bij een goed bod vertrekken, maar lijkt vooralsnog dus ook de tweede seizoenshelft in Enschede te spelen.
Daarnaast komt diezelfde krant met het bericht dat Sander Boschker nog een jaar door wil bij de Enschedese club. Het contract van de 41-jarige doelman loopt aan het einde van het seizoen af. Boschker wil nog graag de 550e wedstrijd spelen voor de club, hij staat nu op 549. Onlangs trok Twente, met het oog op de toekomst, Daniel Fernandes voor 4,5 jaar aan.
Meepraten:
Praat ook mee via Twitter met #TransferProat

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.