nieuws

Bosz tot 2014 bij Heracles Almelo

Peter Bosz
Peter Bosz
Trainer Peter Bosz blijft tot de zomer van 2014 bij Heracles Almelo. De club en de oefenmeester hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract.
Bosz is bezig aan zijn tweede periode bij de Almelose club. Tussen 2004 en 2006 was hij werkzaam bij Heracles en maakte hij de ploeg in 2005 kampioen van de eerste divisie. In 2010 keerde hij terug in het Polman Stadion. Vorig seizoen eindigde Heracles op een knappe achtste plaats en speelde daardoor play-offs voor Europees voetbal. Dit jaar staat de ploeg twaalfde en staat het in de kwartfinale van de beker.
"Wij zijn erg blij met deze contractverlenging", aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma op de website van Heracles. "Peter functioneert hier uitstekend, maakt samen met zijn staf spelers beter. We gaven al eerder aan graag samen met hem de kar te trekken richting ons nieuwe stadion. We gaan de komende jaren samen werken aan de verdere doorgroei van Heracles Almelo."
Ook de trainer zelf is uiterst content met zijn nieuwe contract. "Ik heb het hier uitstekend naar mijn zin, de visie en werkwijze van deze club passen bij mij. Ik zie ook volop mogelijkheden met het nieuwe stadion op komst en vind het een mooie uitdaging om binnen de mogelijkheden van Heracles Almelo het maximale uit de spelers en staf te halen."
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.