nieuws

Voorzitter Keizer stapt op bij Quick'20

Jeroen Keizer
Jeroen Keizer
Quick'20 moet op zoek naar een nieuwe voorzitter. Jeroen Keizer legt namelijk zijn functie aan het eind van dit seizoen neer als preses van de Oldenzaalse topklasser.
"Om de rust terug te brengen in de vereniging en uit respect voor mijn club", licht Keizer zijn keuze toe. Keizer kreeg veel kritiek met het aanstellen van trainer Wiljan Mossing Holsteyn. Routiniers als Tim Engbers en Jordi Kamphuis hoopten op assistent-trainer René Roord als nieuwe hoofdtrainer. Na het besluit van Keizer om Mossing Holsteyn aan te stellen, vertrokken veel spelers naar andere clubs.
Voor volgend seizoen heeft Keizer het trainersduo Rob Snijders en René Roord alsnog gecontracteerd. "Toch bleef het borrelen binnen de club", zegt Keizer, die daarom zijn conclusies trok. "Voor de club, maar ook voor mijn eigen zaak en mijn gezin".

Naast Keizer legt ook secretaris Jan van Hannen legt zijn functie neer. Eerder kondigden vice-voorzitter en PR-man Engelbert Heideman en jeugdvoorzitter Jeroen Semmekrot al aan na dit seizoen te stoppen bij Quick'20. Het bestuur van de Oldenzalers is op zoek naar waardige vervangers.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.