nieuws

Columnisten bij Ziezo zondag

Dorothy Oosting en Edwin van Hoevelaak
Dorothy Oosting en Edwin van Hoevelaak
Het Radio Oost programma 'Ziezo Zondag' wordt met ingang van 12 februari verrijkt met columns van Anne van der Meiden en Frederike Krommendijk.
Ook nieuw is het tweewekelijkse spelletje 'Raad de Riedel', waarmee tickets voor de tv-opnamen van 'De Sterrenparade' gewonnen kunnen worden. De presentatie blijft in de vertrouwde handen van Dorothy Oosting en Edwin van Hoevelaak.
'Ziezo Zondag' is elke zondag bij Radio Oost te beluisteren van 10.00 tot 13.00 uur. Het is een gezellig en laagdrempelig programma met muzikale verzoekjes, showbizznieuws, cabaretfragmenten en het spel 'Raad de Plaat'. Een keer per maand kunnen de luisteraars vragen stellen aan een artiest die live in de studio is. Om de twee weken wordt het spel 'Raad de Riedel' gespeeld. Luisteraars kunnen hiermee kaarten winnen voor een volledig verzorgd dagje uit naar de opnamen van het tv-programma De Sterrenparade in Hilversum, met optredens van bekende Nederlandse artiesten.
Ook nieuw in 'Ziezo Zondag' is de rubriek 'Zie… Zo ist', die te horen zal zijn tussen 10.00 en 10.30 uur. De ene week verzorgt theoloog en communicatiewetenschapper Anne van der Meiden een gesproken column. De andere week gaat Dorothy Oosting in gesprek met journaliste en columniste Frederike Krommendijk van De Twentsche Courant Tubantia. Daarbij wordt gesproken over het nieuws van de afgelopen week dat haar heeft beziggehouden. Ook Frederike's eigen activiteiten komen aan bod.
In 'Ziezo Zondag' kunnen groeten, felicitaties en wensen aan anderen worden overgebracht. Wilt u een familielid, een goede vriend, kennis of collega via de radio feliciteren met een verjaardag, jubileum of een keer in het zonnetje zetten omdat hij/zij het verdient? Stuur dan een mailtje naar ziezozondag@rtvoost.nl. Dorothy en Edwin belonen de meest bijzondere verhalen met een leuk 'Seizoenspakket'.
Ziezo Zondag besteedt voortaan minder aandacht aan de Sterrenparade. De eigenwijze hitlijst van RTV Oost is nu een vast onderdeel van het Radio Oost programma 'Overijssels Glorie' met Wim Meijer, dat elke zondag is te horen van 13.00 tot 17.00 uur.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.