nieuws

McClaren: "Ongelooflijk dat Matip mag spelen"

FC Twente-trainer Steve McClaren had woensdagavond tijdens de persconferentie in Gelsenkirchen geen goed woord over voor de actie van de UEFA. De manager van FC Twente snapt niet dat Joël Matip mag spelen bij Schalke 04.
"Het is ongelooflijk dat Matip mag spelen. Gaan ze ons die penalty ook ontnemen?", vroeg McClaren cynisch. De verdediger van Schalke 04 kreeg in de heenwedstrijd tegen FC Twente rood en werd voor een wedstrijd geschorst. Schalke 04 ging in beroep en de zaak wordt vrijdag pas behandeld. McClaren snapt niet dat de UEFA niet eerder bij elkaar kan komen.
McClaren verwacht een lastige wedstrijd, maar ziet kansen als FC Twente scoort. De Tukkers verdedigen in Gelsenkirchen een 1-0 voorsprong. McClaren wilde de opstelling nog niet prijsgeven. "Ik ben er nog niet uit wie er morgen speelt. Ik moet ook het grote geheel en de rest van het programma in het oog houden", aldus de Engelsman.
FC Twente kan donderdagavond in de Veltins-Arena nog niet beschikken over Wesley Verhoek en Denny Landzaat. Verder hebben de Enschedeërs geen personele problemen.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.