nieuws

Overmars vertrekt bij GA Eagles

Marc Overmars
Marc Overmars
Marc Overmars stopt na dit seizoen bij GA Eagles. De voormalig international, die verantwoordelijk was voor de technische zaken bij de Deventer club, vindt het na zeven jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. Hij is al jeugdtrainer bij Ajax.
Overmars heeft overigens nog geen nieuwe werkgever in het betaalde voetbal. “Ik zie wel wat er op mijn pad komt”, aldus Overmars. Dit jaar stelt GA Eagles teleur met de huidige elfde plek en dat heeft de beslissing om te vertrekken makkelijker gemaakt. “Uiteraard voel ik me verantwoordelijk. Misschien dat een frisse wind voor de club wel goed is." De leiding van GA Eagles zal zich op korte termijn gaan beraden over de invulling van deze functie.
Voor voorzitter Edwin Mulder komt het besluit van Overmars, die tevens aandeelhouder is en in de RVC zit, als een verrassing. "Zijn mededeling viel ons rauw op het dak. Als MT hebben we hem geprobeerd op andere gedachten te brengen, Marc Overmars was en is nog steeds van grote waarde voor Go Ahead Eagles. Hij heeft, ik kan dat niet vaak genoeg benadrukken, op pro deo basis veel tijd en energie gestoken in het technische beleid. Zijn werkweken waren eerder langer dan korter dan veertig uur. Go Ahead Eagles is Marc Overmars veel dank verschuldigd voor zijn niet geringe inzet en vakkennis."

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.