nieuws

“Het is wel eens gezelliger geweest op de club”

De selectie van GA Eagles is nog altijd verrast door het vertrek van Paul Bosvelt. De assistent-trainer van GA Eagles stapte dinsdag per direct op, nadat hij maandag te horen had gekregen dat zijn contract niet wordt verlengd.
"We wisten dat er wel eens wat trammelant was en dat de technische staf niet helemaal op één lijn zat, maar dit had ik ook niet verwacht”, aldus verdediger Freek Heerkens. “Het is wel eens gezelliger en makkelijker geweest op de club.”
Trainer Joop Gall wilde niet veel kwijt over de strubbelingen tussen hem en Bosvelt. Hij is wel geraakt door de reacties van de fans, die op internet voor het grootste deel de kant van Bosvelt kiezen. “Zeker doet dat wat met me. Maar ik kies er gewoon voor om niet te reageren. En ik ken de consequenties als er een eenzijdig verhaal wordt verteld”, aldus een aangeslagen Gall.
Paul Bosvelt is op zijn beurt nog altijd verrast door de beslissing van de club en de wijze waarop Marc Overmars en voorzitter Edwin Mulder hem dit duidelijk hebben gemaakt. Bosvelt verwijt Overmars, Mulder en Gall dat ze nooit met hem hebben gesproken over de verhoudingen in de technische staf, terwijl Bosvelt zelf heeft aangegeven dat er wat moest gebeuren.

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.