nieuws

Rechtbank buigt zich over fatale disco-ruzie Lucky

Bloemen voor discotheek Lucky
Bloemen voor discotheek Lucky
De rechtbank in Almelo heeft de hele dag uitgetrokken voor de behandeling van de strafzaak tegen twee mannen die ervan verdacht worden dat ze een rol speelden bij de gewelddadige dood van Mark Kleinjan. De 20-jarige Kleinjan overleed vorig jaar nadat hij in discotheek Lucky in Rijssen klappen had gekregen.Â
Voor de strafzitting tegen de twee verdachten uit Rijssen is grote belangstelling. Twee zalen van de Almelose rechtbank zijn tot de nok gevuld met nabestaanden, familie en vrienden van het slachtoffer en de verdachten, er zijn zelfs extra stoelen neergezet. De nabestaanden van Kleinjan volgen de rechtszitting in een aparte zaal via een videoverbinding.
Het is de bedoeling dat de zaak vandaag in zijn geheel wordt behandeld. Er zullen in ieder geval een tweetal deskundigen gehoord worden over de doodsoorzaak. De officier van justitie en verdediging verschillen van mening over wat de dood van het slachtoffer. Volgens de advocaten is het mogelijk dat ondeskundig handelen van het discopersoneel leidde tot de dood van de 20-jarige.
De rechtszaak is live te volgen via Twitter. Volg daarvoor: @rechtszaken
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:
Lees meer:

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via WhatsApp of via de mail.